ACTUALITATE 27 octombrie 2010

S-au reluat lucrările de canalizare la Brădet

de Andreea Dabija Kelemen | 43 vizualizări
Pe DN10, la Întorsura Buzăului, au reînceput lucrările la rețeaua de canalizare. Proiectul de canalizare vizează introducerea acestui sistem în satul aparținător Brădet, iar valoarea investiţiei se ridică la 4,5 milioane de lei, Primăria Întorsura Buzăului finanțând 17% din aceasta. Proiectul cuprinde 4,6 km reţele de canalizare, din care până acum sunt executate 25%. Lucrările au fost inițiate la sfârşitul anului

Pe  DN10, la Întorsura Buzăului, au reînceput lucrările la rețeaua de canalizare. Proiectul de canalizare vizează introducerea acestui sistem în satul aparținător Brădet, iar valoarea investiţiei se ridică la 4,5 milioane de lei, Primăria Întorsura Buzăului finanțând 17% din aceasta.

Proiectul cuprinde 4,6 km reţele de canalizare, din care până acum sunt executate 25%. Lucrările au fost inițiate la sfârşitul anului trecut şi se preconizează că se vor finaliza în 2011, în funcţie de cum se vor aloca banii de la Guvern.

Datorită acestui proiect, aproximativ 300 de gospodării vor beneficia de canalizare, pe lista de aşteptare aflându-se şi Floroaia, Scrădoasa şi străzile lăturalnice din Brădet.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.