ACTUALITATE 23 octombrie 2013

S-au încăierat cu polițiștii

de Székely Emőke | 73 vizualizări

Doi bărbați sunt acuzați de ultraj după ce s-au încăierat cu agenții de poliție

Căruțașii sunt în continuare o mare problemă, acest lucru fiind știut de toată lumea, mai puțin de ei înşişi. IPJ Covasna, dar și Poliția Locală încearcă să limiteze circulația acestor atelaje pe drumurile publice, îi amendează pe proprietari, însă rezultatele întârzie să apară. Un nou episod din serialul „Autorități vs. căruțași” s-a petrecut marți după masă, când o patrulă a Poliției Locale Sfântu Gheorghe a oprit pentru control un atelaj hipo în care se aflau două persoane.

Poliţiştii locali şi-au declinat calitatea, iar în momentul în care le-au explicat motivul opririi, respectiv săvârşirea unei contravenţii, cele două persoane au devenit violente, fără a fi provocate sau bruscate în vreun fel şi au încercat să agreseze poliţiştii locali. În timpul incidentului cei doi indivizi au rupt uniforma unuia dintre poliţişti.

„Cele două persoane au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Sfântu Gheorghe unde au fost identificate, fiind vorba de doi bărbați din Sfântu Gheorghe. În cauză cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe, cu autorii în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj” – a declarat purtătoarea de cuvânt a IPJ Covasna, Nicoleta Marin.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.