ACTUALITATE 8 mai 2016

Rezultatele weekendului sportiv

de Sever Ioan Miu | 285 vizualizări

După ce dinamovistul Patrick Ekeng a murit vineri la București în timpul meciului Dinamo - Viitorul Constanţa din ultima etapă a Ligii I la fotbal, Federaţia Română de Fotbal a anulat toate meciurile din weekend. Astfel, partida Sepsi OSK – Olimpia Râmnicu Sărat, prima și a doua echipă din clasamentul Seriei 1 al ligii a III-a, va avea loc pe 14 mai, de la ora 18, pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe. Pe de altă parte, doliul nu a afectat meciurile din ligile județene.

Ghelința, victorioasă în derbiul din liga a IV-a județeană

Primul meci al ligii a IV-a din acest weekend, cel dintre Sita Buzăului și Avântul Ilieni, nu a mai avut loc sâmbătă, întrucât Sita Buzăului nu s-a mai prezentat la joc. Duminică, în partida dintre liderul ligii, Nemere Ghelința, și Brețcu, a doua clasată, echipa din Ghelința a câștigat cu 4-1. În urma meciului, Nemere Ghelința continuă să conducă în clasament. Celelalte meciuri de duminică au avut următoarele rezultate: Perkő Sânzieni – Baraolt 7-1; Harghita Aita Mare – Cernat 2-1; Ojdula – Venus Ozun 1-6; Oltul Chilieni – KSE Târgu Secuiesc 1-2; Prima Brăduț – Păpăuți 2-1. Echipa din Belin a stat o etapă.

Liga a V-a: rezultatele primei partide din play-off

În prima din cele șase etape din play-off-ul ligii a V-a, sâmbătă, Covasna a trecut de Dozsa Dalnic cu 5-1. Meciul de duminică dintre Ciucașul Întorsura Buzăului și Reci s-a terminat cu scorul 0-2. În următoarea etapă, pe 15 mai, Reci va primi vizita Dozsa Dalnic, iar Covasna se va deplasa la Întorsura Buzăului.

 

Teme articol: SPORT fotbal competitii Ekeng
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Cristina, 10 mai 2016
Ciucaşul - Reci 0 - 2 :)) ... să fim realiști cu aceste știri ... totuși
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.