ACTUALITATE 16 decembrie 2013

Revelion în stradă la Sfântu Gheorghe

de Monica Vrânceanu | 93 vizualizări

Cei care nu și-au făcut planuri pentru noaptea de Revelion pot ieși la Revelionul în stradă, pe care Primăria Sfântu Gheorghe îl organizează în noaptea trecerii dintre ani.

Reprezentantul organizatorilor, Grubisics Levente, ne-a declarat că în prezent se lucrează la programul petrecerii, care la fel ca în anii trecuți va oferi multă distracție și voie bună. Potrivit lui Grubisics, pe lângă muzică live, programul va cuprinde focuri de artificii, când se va servi, de asemenea, și câte un pahar de șampanie în cinstea lui 2014. Primarul Antal Árpád și-a exprimat din nou dorința de a fi alături de locuitori la ora trecerii dintre ani, însă dacă acest lucru nu va fi posibil, municipalitatea va fi, cu siguranță, reprezentată de altcineva.

Programul întregului eveniment nu a fost definitivat încă, dar organizatorii susțin că îl vor face public îndată ce vor avea toate datele acestuia.

Revelionul în stradă a devenit o tradiție la Sfântu Gheorghe în ultimii ani, și este considerat o bună ocazie de a sărbători nu doar alături de cei dragi, ci și alături de alți cunoscuți sau pur și simplu alături de oameni din aceeași comunitate.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.