ACTUALITATE 10 decembrie 2010

Revelion cu bal de stradă la Sfântu Gheorghe

de Monica Vrânceanu | 102 vizualizări
Locuitorii din Sfântu Gheorghe care aleg să rămână acasă de Revelion vor putea participa la mai multe manifestări destinate nopţii de Anul Nou. Primăria Sfântu Gheorghe organizează mai multe acţiuni în noaptea de Revelion, printre acestea inclusiv un bal de stradă ce va avea loc în centrul oraşului. “În noaptea de Revelion, la Sfântu Gheorghe vom avea un concert susţinut de Homonyik Sandor, precum şi un spectacol oferit

Locuitorii din Sfântu Gheorghe care aleg să rămână acasă de Revelion vor putea participa la mai multe manifestări destinate nopţii de Anul Nou.  Primăria Sfântu Gheorghe organizează mai multe acţiuni în noaptea de Revelion, printre acestea inclusiv un bal de stradă ce va avea loc în centrul oraşului.

“În noaptea de Revelion, la Sfântu Gheorghe vom avea un concert susţinut de Homonyik Sandor, precum şi un spectacol oferit de un umorist transilvănean. Vom oferi şi focuri de artificii, iar pe 1 şi 2 ianuarie, la Şugaş-Băi vom organiza o serie de concursuri, în special de sporturi de iarnă”, a declarat primarul Antal Arpad.

În Parcul Central din Sfântu Gheorghe vor fi amenajate standuri cu alimente şi băutură, urmând da municipalitatea să achite costurile acestor manifestări din sumele pe care le va încasa pe chiriile încasate de la comercianţii ce vor alege să vândă în centrul oraşului, dar şi din  sponsorizări şi contracte de publicitate.

Antal Arpad a declarat că programul manifestărilor din 31 decembrie 2010 - 2 ianuarie 2011 nu este definitivat încă, dar aceste acţiuni vor fi cu siguranţă completate prin participarea Asociaţiei de Tineret Ecou, care se va implica activ în derularea unor programe în aceste zile.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
revelion 2011, 13 decembrie 2010
interesanta ideea cu balul. e ceva nou si mai complex fata de obisnuitele concerte din anii din urma din majoritatea oraselor din tara!
Alex, 11 decembrie 2010
Vine nimeni pe lume sa ne cante...superb sau ce?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.