ACTUALITATE 16 februarie 2021

Recrutare a candidaţilor pentru admiterea în instituţiile de învăţământ postliceal din cadrul MAI

de Covasna Media | 1045 vizualizări

Inspectoratul de Poliție Judeţean Covasna, desfășoară activități de recrutare şi selecţie a candidaţilor pentru admiterea în instituţiile de învăţământ postliceal din cadrul M.A.I. sesiunea februarie - martie 2021.

Toți cei care doresc să se alăture echipei noastre sunt așteptați în perioada 15-28. februarie 2021, în intervalul orar 08:00 – 16:00, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică la sediul Inspectoratului de Poliţie Județean Covasna (str. Korosi Csoma Sandor, nr. 16, Mun. Sf. Gheorghe, jud. Covasna).

Anul acesta, oferta educaţională este: 

- Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” – Câmpina, specialitatea/ calificarea: agent de poliţie1283 de locuri;

- Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan”- Cluj-Napoca, specialitatea/ calificarea: agent de poliţie – 200 de locuri;

- Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” – Oradea, specialitatea/ calificarea: agent de poliţie de frontieră – 220 de locuri (în situația în care candidații nu au domiciliul/reședința într-un județ limitrof frontierei de stat);

Pentru detalii suplimentare referitoare la condiţiile de admitere, criterii specifice de recrutare și documentele necesare înscrierii, vă rugăm să accesați site-ul oficial al I.P.J. Covasna -  http://cv.politiaromana.ro - secțiunea CarierăAdmitere 2020-2021Anunț admitere sesiunea februarie-martie 2021: https://cv.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-2020-2021/anunt-admitere-sesiunea-februarie-martie-2021.

Compartimentul Relații Publice al IPJ Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.