ACTUALITATE 6 iunie 2012

Recent promovată în Superliga de Tenis de masă, CS Electrica are nevoie de sprijin mai generos

de Székely Emőke | 83 vizualizări

Recent promovată în Superliga de Tenis de masă, CS Electrica are nevoie de sprijin mai consistent din partea autorităților pentru a se menține în primul eșalon.

La sfârșitul săptămânii, echipa condusă de Simon Teodor a învins în ultima etapă de campionat echipa din Buzău. A fost o confruntare mai mult amicală, dat fiind faptul că ambele echipe aveau deja asigurată promovarea în Superligă. Cu toate acestea, CS Electrica a ținut să învingă pentru a nu strica palmaresul din acest an, și au învins oaspeții cu scorul general de 9-8. Ștefan Moldoveanu, Sebastian Vasilache, Mircea Morariu și Simon Teodor sunt sportivii care în noul sezon competițional vor juca printre cele mai bune echipe de tenis de masă din țară.

„Obiectivul principal pentru noul sezon este să ne menținem în primul eșalon. Primul an întotdeauna este unul de adaptare, încercăm să vedem unde ne plasăm, nici nu se pune problema unei pretenții la medalii. Sperăm să fim susținuți financiar pentru că mai avem nevoie de câțiva jucători pentru a face față Superligii. Până acum am avut susținere din partea orașului și a județului, sperăm să avem și în continuare” – ne-a declarat Simon Teodor.

El ne-a mai spus că probabil cea mai mare problemă cu care se confruntă clubul este lipsa unei săli unde să se antreneze. Momentan au primit o sală de la Electrica, pe care o folosesc, dar nu se știe niciodată când vor trebui să plece de acolo. Sportivii însă sunt încrezători și speră să fie sprijiniți pentru că, spun ei, reprezintă orașul la cel mai înalt nivel.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.