ACTUALITATE 3 februarie 2014

Răspuns la articolul „Străzile orașului, deszăpezite și nu prea” din 31 ianuarie 2014

de Covasna Media | 58 vizualizări

În articolul publicat de dvs. afirmațiile prezentate de conducerea societății TEGA S.A. sunt concrete și reale în privința serviciului de deszăpezire efectuat pe teritoriul municipiului. Având în vedere că opiniile utilizatorilor cu privire la efectuarea serviciului diferă, relatate în subcapitolul articolului, nu sunt predominant generale, astfel le putem considera nereale. Rugăm toți utilizatorii, beneficiari al serviciului de întreținere spații verzi, ca în cazul în care constată nereguli cu privire la efectuarea acestui serviciu, să sesizeze toate observațiile la asociațiile de proprietari la care aparțin. Astfel putem preveni toate neînțelegerile prezentate prin mass media locală.

În consecință, pentru prezentarea exactă privind curățarea trotuarelor efectuate de societate, alăturat vă transmitem fotografiile făcute la fața locului, cu prezentarea trotuarului situat în fața Consiliului Județean în data de 31.01.2014 (foto 1) trotuare curățate cu împrăștiere de material antiderapant (foto 2), trotuare fără împrăștiere material antiderapant (foto 3) și suprafețele fără contract de întreținere (foto 4), care trebuie curățate prin grija locatarilor de blocuri. Menționăm că așa cum se vede și în fotografiile prezentate, eficiența curățirii trotuarelor în timp de iarnă constă prin aplicarea materialului antiderapant. Astfel, locatarii care optează pentru această variantă vor avea trotuare permanent curate, iar dacă aleg această opțiune, diferența de preț la tariful mediu anual este de numai 1,08 lei/ lună (total fiind 4,80 lei/ persoană).

(TEGA SA)

Citiţi şi Străzile orașului, deszăpezite și nu prea 

tega1tega2tega3tega4

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Pacalici, 4 februarie 2014
"...locatarii care optează pentru această variantă vor avea trotuare permanent curate..." - ha ha ha - la mine in apartament TEGA face o treaba excelenta cu trotuarele. Sau o fi vorba de locatarii citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.