ACTUALITATE 17 februarie 2016

Rapperul covăsnean MCHH lansează al patrulea album

de Sever Ioan Miu | 558 vizualizări

Noul album va fi disponibil online

Rapperul covăsnean MCHH, pe numele său adevărat Ráduly Ioan-Marian, lansează al patrulea mixtape la sfârșitul lunii februarie. Proiectul conține 7 piese și a fost creat în întregime de către artist, cu excepția instrumentalelor. „Am lucrat de unul singur de la versuri, la mixaj, mastering şi efecte până la coperta mixtape-ului, am vrut să fie ceva ce îmi aparține doar mie. Pe lângă toate acestea nu am invitat pe nimeni pe mixtape, nicio colaborare, pe toate cele șapte piese sunt doar eu”, ne-a spus MCHH.

Noul produs muzical reflectă ultimele experiențe din viața rapperului. „În decursul ultimului an, mai exact când a luat naștere ideea de a-mi continua activitatea în legătură cu mixtape-urile, pentru că eu deja aveam 3 și am zis de ce să nu mai fac unul, m-am schimbat foarte mult. Pot să zic că Londra m-a schimbat foarte mult, de la comportament până la percepția despre viață, despre ceea ce se întâmplă în jurul meu și clar asta mi-a schimbat și atitudinea față de muzică”, a declarat artistul. Într-un interviu anterior, Ráduly spusese că s-a dus la Londra pentru a strânge „bani de un studio”. MCHH consideră că nu a plecat din Sfântu Gheorghe, ci este „doar într-un fel de vacanţă”.

Rap motivațional

„«Tânăr pentru totdeauna» e un mixtape clasic, simplu, mai exact o parte din sufletul meu. Dacă îmi asculți mixtape-ul, e imposibil să nu simți nevoia de schimbare a propriei tale persoane”, spune MCHH. Cu alte cuvinte, autorul își vede albumul ca pe „un proiect motivațional. E structurat în așa fel încât să-ți amintească de unde ai plecat și unde poți să ajungi, chiar dacă încă nu ai ajuns acolo unde ți-ai propus, te motivează și-ți arată că orice e posibil”.

Titlul albumului „Tânăr pentru totdeauna” este dat de prima piesă. „Subiectul e clar tinerețea și puterea pe care o ai atunci când ești tânăr. Visele ți le construiești doar când ești tânăr, acum e timpul lor. Sunt mulțumit de mine, căci încă pot să trăiesc că un "copil", n-am limite, n-am restricții, nu-mi zice nimeni ce să fac și ce nu. Scriu ce vreau, cânt ce vreau, ascult ce vreau, visez la ce vreau și așa mai departe. Eu mă consider propriul meu idol, plecat din sărăcie rezolvând orice problemă. Mi-am dat seamă de faptul că dacă vrei să faci treabă bună, trebuie să investești foarte mult timp și foarte mulți bani... dacă nu ai bani, cum a fost în cazul meu, trebuie să îi faci cumva, că să poți să-i investești. Dacă vrei ceva cu adevărat, pui totul în joc”, detaliază artistul.

Ca și în celelalte albume, fiecare piesă din acest produs muzical reprezintă o stare. „Stare pe care am trăit-o, o trăiesc sau urmează să o trăiesc in viitorul apropiat”. MCHH, care a avut o copilărie marcată de certuri în familie și „și-a înlocuit tatăl cu muzica”, a evoluat de-a lungul carierei muzicale de la piese care reflectă sărăcia și necazurile, la altele, care vorbesc despre fericire și iubire.

Albumul va fi disponibil pe site-ul www.mchh.ro de la începutului lunii februarie. Descărcarea albumului este gratuită, reflectând filozofia artistului față de fanii lui: „la mine în suflet intri fără bani”.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.