ACTUALITATE 20 ianuarie 2021

Raportarea săptămânală de la SJU Covasna: 34 de pacienți COVID-19 internați

de Iulia Drăghici - Taraș | 1255 vizualizări

Informarea săptămânală privind activitatea pe partea de COVID-19 a Spitalului Județean de Urgență (SJU) „dr. Fogolyán Kristóf” din Sfântu Gheorghe arată că numărul pacienților COVID-19 internați în data de 20 ianuarie, ora de referință 13:00, era 34. Niciunul cu simptomatologie ușoară.

Dintre pacienții internați la care s-a descoperit infecția cu SARS-COV-2, 25 sunt tratați pe secția de Infecțioase COVID. „Nici un pacient cu simptomatologie ușoară, toți pacienții având stare moderată și alterată”, se arată într-un comunicat de presă trimis de spital.

Pe secția de Nefrologie sunt internați doi pacienți infectați cu noul coronavirus.

Alte trei persoane sunt pe secția de Chirurgie COVID (doi pacienți la Chirurgie generală și unul la Ortopedie).

La Terapie Intensivă, miercuri, la ora 13:00, erau internați patru pacienți COVID-19 în stare critică. Niciunul nu era intubat.

Totodată, sub supravegherea medicilor sunt și două persoane suspecte de infecția cu noul coronavirus.

În perioada 13 ianuarie – 20 ianuarie 2021, orele 13:00 s-au externat un număr de 15 pacienți internați cu diagnosticul COVID-19. Tot în această perioadă au fost șapte decese asociate infecției COVID-19. Pacienții decedați aveau între 49 și 87 de ani”, se mai arată în comunicat.

În urmă cu o săptămână, la SJU Covasna erau internați 35 de pacienți COVID-19, în stare medie și gravă, în vreme ce în urmă cu două săptămâni erau înregistrați 28.

În raportarea de miercuri, 20 ianuarie, Grupul de Comunicare Strategică a raportat încă 25 de cazuri pentru județul Covasna.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.