ACTUALITATE 28 februarie 2013

Protest al poștașilor și la Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 65 vizualizări

Miting Postasi Prefectura februarie 2013 - 6

Asemenea colegilor din țară, și poștașii covăsneni au ieșit joi în stradă pentru a-și manifesta nemulțumirea față de planurile de restructurare a companiei. La Sfântu Gheorghe au fost prezenți la mitingul din fața Prefecturii în jur de 50 de angajați ai Poștei Române, astfel ceea ce trebuia să fie o acțiune de amploare s-a dovedit a fi o pichetare a Prefecturii, ce nu a durat nici o oră. Poștașii au protestat împotriva intenției conducerii Poștei Române de a închide unele unități rurale și a reduce personalul.

Potrivit șefului de sindicat, Cornel Radu, angajații Poștei Române nu vor decât să lucreze. Acesta a precizat că potrivit planului de restructurare, câteva zeci de persoane își vor pierde locul de muncă.

„Suntem nemulţumiţi de managementul conducerii companiei care vrea să desfiinţeze subunităţi poştale din mediul rural şi să disponibilizeze personal, o să rămânem fără subunităţi poştale, o să primim mai puţin la salarii, ne vor reţine tichetele de masă” – a declarat Cornel Radu. Acesta a precizat că cei de la conducerea Poștei Române le fac munca imposibilă, existând chiar posibilitatea ca mașinile poștei să fie retrase. „Vom ajunge din nou să transportăm corespondența şi coletele cu căruța” – spune el.

Spre deosebire de alte localități din țară, la Sfântu Gheorghe protestatarii nu au purtat cagule pe față, însă nemulțumirea lor este aceeași ca a celorlalți poștași români.

 

Teme articol: posta covasna
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.