ACTUALITATE 10 iulie 2017

Programul „Pedalăm pentru un scop bun” revine pe 1 septembrie

de Iulia Drăghici - Taraș | 1324 vizualizări

Fundația Comunitară Covasna readuce în Sfântu Gheorghe evenimentul „Pedalează pentru un scop bun”. Acțiunea se va derula pe data de 1 septembrie, însă până atunci organizatorii solicită cetățenilor din reședința județului Covasna să aducă propuneri privind cauza acțiunii de binefacere.

„La Sfântu Gheorghe «Pedalăm pentru un scop bun» în data de 1 septembrie! Așteptăm propuneri din partea locuitorilor, care să fie scopul comunitar pentru care vom pedala pentru a colecta fonduri în vederea realizării? Puteți să vă exprimați opiniile în următoarele locuri: cutii de idei în Ceainăria Tein; cutia de idei amplasată pe peretele bufetului Teatrului; cutia de idei din magazinele Bertis sau prin e-mail pe adresa fundației: hka@hka.ro”, transmit coordonatorii activității printr-un comunicat de presă.

La acțiunea „Pedalează pentru un scop bun”, organizată pentru prima oară de Fundația Comunitară Covasna în anul 2015, au luat parte circa 400 de persoane.

„Ca rezultat al acțiunii, fundația a achiziționat 8 coșuri de baschet, pe care le-a predat orașului. Amplasarea acestora pe teritoriul orașului este în curs de desfășurare și se va finaliza până la toamnă”, au mai spus reprezentanții Fundației Comunitare.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.