ACTUALITATE 13 martie 2014

Programul de vizitare în Spitalul Județean ar putea reveni la normal

de Székely Emőke | 694 vizualizări

Dacă până luni nu creşte numărul afecţiunilor respiratorii, vor fi permise din nou vizitele

Dacă în zilele următoare numărul pacienților internați cu afecțiuni respiratorii nu va crește, începând de luni programul de vizitare în secțiile de pediatrie ale Spitalului județean „Dr. Fogolyán Kristóf” din Sfântu Gheorghe va reveni la normal.

Conducerea Spitalului Județean a luat decizia suspendării programului de vizitare a pacienților internați pe secțiile cu profil pediatric pe 30 ianuarie. Purtătorul de cuvânt al Spitalului, Pataki Annamaria, a declarat că măsura a fost dispusă din cauza creşterii numărului de infecţii ale căilor respiratorii atât în rândul populaţiei, cât şi în rândul pacienţilor, dorindu-se astfel protejarea pacienţilor internaţi. Astfel, vizitele au fost suspendate pe secțiile de Pediatrie, Neonatologie, Boli infecţioase – copii, Psihiatrie pediatrică și Neurologie pediatrică.

Managementul spitalului a accentuat faptul că nu a fost vorbă de carantină, iar pentru că în ultimele zile numărul pacienților a scăzut, programul de vizitare va fi reluat după programul obișnuit, adică între orele 15-20 în timpul săptămânii și 10-20 în weekend și zilele de sărbătoare. Vizitarea pacienților de la secțiile de anestezie, terapie intensivă și neonatologie este interzisă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.