ACTUALITATE 19 ianuarie 2017

Program de sărbători pentru pârtiile de schi din judeţ în mini-vacanţa de 24 Ianuarie

de Iulia Drăghici - Taraș | 1376 vizualizări

Sfârşitul de săptămână prelungit cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române, din 24 Ianuarie, le pregăteşte surprize iubitorilor sporturilor de iarnă. La Şugaş Băi, Valea Mare şi Covasna, pârtiile de schi vor fi deschise după programul de sărbători.

Pârtia de schi „Oprea” din Valea Mare şi „Lőrincz Zsigmond” din Covasna au program de la 10 la 21 în zilele de 23 şi 24 ianuarie. Tot în aceste zile, cele două pârtii de schi de la Şugaş Băi vor fi deschise vizitatorilor între orele 9 şi 21.schi Sugas Bai (3)

Pârtiile din Covasna şi Valea Mare au deschis sezonul de schiat pe 30 decembrie 2016. Pârtia mare de schi de la Șugaș Băi s-a deschis sâmbătă, 7 ianuarie, iar cea mică pe 16 decembrie 2016.

Cea mai lungă pârtie din judeţ este Lőrincz Zsigmond”, care măsoară 1.000 de metri lungime. Pârtia „Oprea” măsoară 587 de metri, iar pârtia cea mare de la Şugaş Băi 560 de metri, în vreme ce pârtia mică din staţiunea montană de lângă Sfântu Gheorghe se întinde pe o lungime de 250 de metri.

Program de autobuze la Sfântu Gheorghe

Programul autobuzelor cu direcţia Şugaş Băi pentru această perioadă va fi următorul: Dus: 09:00 şi 16:00 şi  Întors: 13:00 şi 21:00. Staţia de plecare din Sfântu Gheorghe spre Şugaş Băi este cea din faţa Casei cu Arcade.

Mai mult, şi centrul Spa de la Șugaș Băi, şi cele două patinoare mobile, din Piaţa centrală şi din strada Vânătorilor, precum și baza de înot vor funcționa în aceste zile cu program normal.

Doar 20 de zile au trecut din noul an, iar statisticile Sepsi ReKreativ arată că oamenii ştiu să se bucure de sporturile de iarnă. „Anul acesta am avut puțin peste 3.500 de vizitatori pe patinoarele mobile şi în jur de 2.500 de persoane au venit să schieze la Băile Șugaș de la începutul anului”, transmit administratorii de la Asociaţia Sepsi ReKreativ.

Sursă foto: Vargyasi Levente, Primăria Sfântu Gheorghe

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.