ACTUALITATE 3 martie 2021

Prinși în flagrant după ce au furat un cărucior pentru copii dintr-o scară de bloc

de Iulia Drăghici - Taraș | 1156 vizualizări

Polițiștii din Sfântu Gheorghe au prins, în timp ce se aflau în patrulare, doi bărbați care au furat un cărucior pentru copii dintr-o scară de bloc din municipiu, a cărei ușă rămăsese întredeschisă. Întâmplarea a avut loc pe strada Primăverii. Când i-au văzut pe oamenii legii, cei doi au încercat să fugă. 

La data de 01.03.2021, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe, în timpul efectuării serviciului de patrulare, pe strada Primăverii din municipiu, au observat două persoane de sex masculin, care împingeau un cărucior pentru copii.

La observarea echipajului de poliție, cei doi au încercat să fugă pe o stradă lăturalnică.

Polițiștii au pornit în urmărirea celor doi, iar în urma interceptării, fiind întrebați despre proveniența căruciorului, aceștia au recunoscut faptul că l-ar fi sustras din scara unui  bloc, profitând de faptul că ușa ce face accesul în scara blocului era întredeschisă, iar căruciorul se afla la parter, neasigurat.

În urma verificărilor efectuate, posesorul căruciorului a fost identificat și i s-a returnat bunul”, se arată într-un comunicat de presă transmis marți de IPJ Covasna. 

Acum cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.