ACTUALITATE 16 iulie 2018

(Update) Primul încărcător pentru mașini electrice, inaugurat la Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 5971 vizualizări

Stația este montată la Hotel Best Western Park

Sfântu Gheorghe are, oficial, primul încărcător pentru mașină electrică. Stația de încărcare hi-tech elaborată împreună cu producători japonezi și germani, a fost prezentată luni, 16 iulie, într-o conferință la Hotel Best Western Park, odată cu lansarea primei soluții Quick Charger.

Stația, care îndeplinește recomandările Directivei Europene, aduce și numeroase beneficii. Soluția inovativă poate reduce emisiile de CO2 în care energia electrică este produsă din surse de energie regenerabile, în timp ce încărcarea mașinii se va realiza în mai puțin de 30 de minute, reducând costurile alimentării unei mașini convenționale, potrivit ww.combridge.ro

„Combridge a instalat prima stație de încărcare mașini electrice, prima în istoria noastră. (...) Considerăm că este un domeniu extrem de dinamic și important. Este un prim pas și în regiune, iar în județul Covasna în mod cert. În Transilvania este prima stație de încărcare electrică rapidă, rapidă însemnând că încarcă mașini electrice în 20, 30 de minute. Este o stație foarte performantă, care a fost amplasată la Hotel Park, deci ei s-au angajat, împreună cu noi, să mergem în această direcție de inovație și noutate și în plus, pe drumul de a da o importanță cât mai mare protecției mediului înconjurător, fiindcă, precum știm, mobilitatea electronică are ca prim scop păstrarea unui mediu cât mai curat și o economie sustenabilă”, a declarat, luni, la evenimentul de inaugurare a stației, directorul companiei Combridge, parte a Deutsche Telekom Group, Csenteri Levente. 

La evenimentul de inaugurare au fost prezenți managerul Hotelului Best Western Park, István Kovács, viceprimarul municipiului Sfântu Gheorghe, Tóth-Birtan Csaba, dar și alți invitați din industria IT și Telecom.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Rad Rad, 18 iulie 2018
si se vede ca habar nu au ca ce vine la priza e facut in proportie de aprox. 50% din resurse conventionale (carbune, petrol, pacura, gaze, uraniu), cu emiterea a 200-300 g CO2/kWh! o masina electrica citeste integral
Rad Rad, 17 iulie 2018
tipic vorbe goale de la multinationale. ce mufa are? cite bucati? pare a fi SAE J1772
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.