ACTUALITATE 30 iunie 2018

Primarul din Sita Buzăului: „Ne pregătim, dacă va mai ploua 2, 3 ore, să închidem DN10”

de Iulia Drăghici - Taraș | 9154 vizualizări

Autoritățile locale din Sita Buzăului caută soluții pentru rezolvarea problemei care a dus la oprirea curentului electric în cinci localități. Doi stâlpi de medie tensiune sunt în prezent sub ape. Potrivit primarului, în prezent situația nu este critică, însă starea de alertă se menține.

„Deocamdată situația nu este gravă, dar ne pregătim, dacă va mai ploua 2, 3 ore, să închidem DN10. Deocamdată nu e nevoie. Acum am o întâlnire cu directorul de la Electrica. Ne-au căzut doi stâlpi de medie tensiune în apă. O să aducem niște generatoare. Oamenilor le transmitem să rămână calmi și orice situație apare să o anunțe la autoritățile locale. Deocamdată nu avem probleme mari, nu sunt încă locuințe în apă”, a declarat, pentru Observatorul de Covasna, primarul din Sita Buzăului, Nicolae Stoica.

Din cauza celor doi stâlpi de medie tensiune care au fost cuprinși de ape, cinci localități din zona Sita Buzăului au rămas fără curent electric, informa sâmbătă dimineața ISU Covasna. Este vorba despre Sita Buzăului, Cremenea, Găureni, Zăbrătău, Crasna.

„Râul Buzău în zona Cremenea a trecut peste DN10. Sunt aprovizionate 30 - 40 de case izolate”, mai transmit pompierii covăsneni.

O situație asemănătoare a mai avut loc anul acesta în Sita Buzăului, în luna martie, când o parte din localitate a fost inundată.

Știrea inițială, AICI. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.