ACTUALITATE 3 februarie 2016

Primarul Covasnei, Thiesz János, nu mai candidează pentru un nou mandat

de Iulia Drăghici - Taraș | 585 vizualizări

Primarul oraşului Covasna, Thiesz János, a declarat că nu îşi mai depune candidatura pentru alegerile locale din acest an. Gyerő József, consilierul local despre care se zvonea că ar putea fi noul candidat UDMR pentru Primăria Covasnei, a precizat că oficial partidul nu şi-a desemnat candidaţii.

„În mod informativ, discuţii la nivel de oraş Covasna, într-adevăr au fost, dar deocamdată organizaţia UDMR din oraşul Covasna nu şi-a desemnat candidaţii. Urmează ca aceasta să ţină şedinţa organului deliberativ care va face acest lucru. Deocamdată eu nici măcar candidat nu sunt pentru că nu s-a stabilit perioada în care se pot depune candidaturile. Poate că voi fi eu, poate că vor fi încă alţi 10 candidaţi, poate vor fi organizate nişte pre-alegeri, poate că decizia va aparţine consiliului deliberativ. Deocamdată nu ştiu”, ne-a declarat consilierul Gyerő József, membru al Consiliului Local din oraşul Covasna încă din anul 2000.

Motivaţia renunţării la fotoliul de primar este una de ordin personal, a precizat Thiesz János. „Viaţa este frumoasă, dar scurtă. Am lucrat foarte mult în administraţie şi îmi place foarte mult, cu toate acestea, acum am nepoţi şi cred că este mai important să le dedic lor timpul meu”, a spus actualul edil, care a mai precizat că doreşte să lase tineretul să se afirme. „A fost o perioadă grea, pe care am finalizat-o cu succes. Cred că este bine să intervină o schimbare, să vină tinerii cu idei noi, dar care să continue şi planurile deja începute”, a spus actualul primar al oraşului Covasna, Thiesz János, într-un interviu acordat ziarului nostru.

Thiesz János a spus că, din perspectiva lui, un candidat ideal trebuie să aibă „o gândire pozitivă, să fie dornic să pună umărul la treabă şi să deţină o viziune către dezvoltarea turismului. Cedez locul meu cu plăcere. O să fiu întotdeauna alături de colegii care vor avea nevoie de sfatul meu”, a punctat actualul edil.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.