ACTUALITATE 3 decembrie 2012

Primăria pune lacătul pe ușa Casei de Cultură a Sindicatelor

de Székely Emőke | 194 vizualizări

Până la sfârșitul acestei săptămâni, chiriaşii trebuie să părăsească clădirea.

Primaria pune lacatul pe usa Casei de CulturaPrimăria Sfântu Gheorghe a înaintat procedura de executare silită în cazul Casei de Cultură a Sindicatelor, care acumulase o datorie de 520.000 lei. Astfel, cei care închiriau spații aici au virat banii direct în contul administrației locale, iar Casa de Cultură a rămas fără venituri.

„Nu am din ce să plătesc salariile celor patru angajați și ale celor două persoane care lucrează aici pe baza unor contracte civile” – spune directorul Casei de Cultură a Sindicatelor, Mircea Ștefan.

În incinta clădirii care este proprietatea sindicatelor își au sediul mai multe firme, dar și Ansamblul de Dansuri „Trei Scaune” și M Studio. Aceștia au primit înștiințare scrisă ca până la sfârșitul acestei săptămâni să părăsească clădirea. Cei de la Ansamblul de Dansuri „Trei Scaune” au primit înștiințarea pe data de 30 noiembrie, când le-a expirat contractul de închiriere. Directorul instituției, Deák Gyula, spune că situația nu este deloc ușoară. „Nu avem un sediu al nostru, așadar nu avem unde să mergem. Pe de altă parte am stabilit deja programul pentru luna decembrie și avem nevoie de Sala de Studio Lajtha László” – a declarat Deák Gyula.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.