ACTUALITATE 21 ianuarie 2016

Prima ediţie a „Cupei Unirii” la fotbal-tenis de la Întorsura Buzăului

de Iulia Drăghici - Taraș | 208 vizualizări

Asociaţia Sportivă „Ciucaş” din Întorsura Buzăului, în parteneriat cu Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni din Sfântu Gheorghe şi Primăria Întorsura Buzăului, organizează în 23 ianuarie prima ediţie a evenimentului sportiv-cultural „Cupa Unirii” la fotbal-tenis. Evenimentul va avea loc la Sala de sport „Valeriu Bularca” din Întorsura Buzăului şi va începe la ora 9.

„Cupa Unirii” este o competiţie sportivă care va angrena, pe bază de invitaţie, echipe de amatori de la instituţii, asociaţii şi firme din oraşele Covasna, Sfântu Gheorghe şi Întorsura Buzăului.

În cadrul evenimentului, organizatorii îşi propun să marcheze Ziua Unirii din 24 ianuarie, atât prin intermediul turneului de fotbal-tenis, dar şi printr-o expoziţie foto documentară.

„Ne-am gândit să facem un eveniment sportiv-cultural prin care să marcăm Mica Unire de la 24 ianuarie 1859. Este un turneu adresat amatorilor de tenis cu piciorul, sau fotbal-tenis, cum mai este numit. Ne propunem să facem şi o expoziţie foto documentară, în care vor fi prezentate cronologic evenimentele de la 1859. Va fi un eveniment sportiv-cultural-artistic, unde vom implica persoane de toate vârstele din zona Întorsurii Buzăului”, ne-a spus Dan Buzea de la Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni.

Preşedintele Asociaţiei Sportive „Ciucaş” din Întorsura Buzăului, Constantin Iagăr, ne-a declarat că tenisul cu piciorul este un sport care necesită mult efort şi tehnică. „Va fi un eveniment inedit. Tenis cu piciorul se practica şi mai demult şi va fi o ocazie bună să ne reamintim. Sunt convins că o să fie ceva deosebit, ceva frumos”, a mai adăugat acesta.

Potrivit regulamentului, fiecare echipă va fi formată din trei jucători şi o rezervă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.