ACTUALITATE 7 iunie 2010

Prietenia – la loc de cinste

de Covasna Media | 1041 vizualizări
Puterea prieteniei nu are limite! Asta au învăţat elevii voluntari de la Colegiul Naţional Mihai Viteazul şi elevii beneficiari de la Şcoala Specială Olteni, ambele din judeţul Covasna. S-a întâmplat în perioada 28-30 mai la Constanţa, unde elevii au dansat împreună pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, reprezentând regiunea 7, implicit judeţul Covasna, la faza naţională a Concursului de Dans Modern şi Tradiţional

Puterea prieteniei nu are limite!

Asta au învăţat elevii voluntari de la Colegiul Naţional Mihai Viteazul şi elevii beneficiari de la Şcoala Specială Olteni, ambele din judeţul Covasna.

S-a întâmplat în perioada 28-30 mai la Constanţa, unde elevii au dansat împreună pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, reprezentând regiunea 7, implicit judeţul Covasna, la faza naţională a Concursului de Dans Modern şi Tradiţional „Împreună pentru viitor“ din cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară - SNAC.

Pentru prestaţia lor, elevii noştri au fost premiaţi cu Menţiune, cu medalii şi diplome de participare, multe alte cadouri surpriză. Dincolo de competiţie sau de orice rivalitate, elevii au pus preţ pe prietenii. La Constanţa au întâlnit alţi copii de seama lor veniţi din toate colţurile ţării, la fel de sufletişti şi de talentaţi.

Concursul s-a desfăşurat în prezenţa excelenţei sale baroneasa Emma Nicholson de Winterbourne şi a domnului Muir John Potter, consilier personal al baronesei pe probleme de educaţie. Elevul Bejinaru Levente de la Şcoala Specială Olteni a fost premiat special de Emma Nicholson ca fiind „Cel mai în vârstă participant la concurs“ (20 ani).

Trupa „Red Heart”, alcătuită din elevii beneficiari Bejinaru Levente, Nagy Csaba, Bircsik Lajos, Mocsel Sandor Sandocan, Szakacs Istvan, Veres Istvan de la Şcoala Specială Olteni şi din elevii voluntari ai Colegiului Naţional Mihai Viteazul Sf. Gheorghe, Cernat Cosmina, Cernat Anca, Dascălu Andreea, Copoţ Alina, Medeşan Patricia şi Cireaşă Florentina, îndrumaţi de profesor-instructor Koncz Andrea, Orza Csilla, Czinczok Orsolya de la Şcoala Specială Olteni şi Hendrik Izabella de la CNMV Sf. Gheorghe precum şi de coord. SNAC - Suncă Elena (CNMV) şi coord. SNAC – Pethő Herta (Şcoala Specială Olteni), a obţinut recunoaşterea binemeritată a talentului şi muncii lor la nivel naţional.

Mulţumim pe această cale tuturor organizatorilor şi sponsorilor inimoşi care au ajutat în deplasarea întregului echipaj la acest mare concurs. Felicitări tuturor!

Înv. Pethő Herta

Teme articol: dans prietenie
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.