ACTUALITATE 27 iulie 2011

Preţul de vânzare a hotelului Bodoc a fost stabilit la peste un milion de euro

de Mediafax | 45 vizualizări
Preţul complexului hotelier Bodoc din municipiul Sfântu Gheorghe, care urmează să fie achiziţionat de Consiliul Judeţean Covasna şi Consiliul Local Sfântu Gheorghe, a fost stabilit la peste un milion de euro, potrivit unui proiect de hotărâre al CJ Covasna. Consiliul Judeţean Covasna va dezbate astăzi cumpărarea, în asociere cu municipiul Sfântu Gheorghe, a complexului hotelier Bodoc situat în municipiul Sfântu Gheorghe.

Preţul complexului hotelier Bodoc din municipiul Sfântu Gheorghe, care urmează să fie achiziţionat de Consiliul Judeţean Covasna şi Consiliul Local Sfântu Gheorghe, a fost stabilit la peste un milion de euro, potrivit unui proiect de hotărâre al CJ Covasna.

Consiliul Judeţean Covasna va dezbate astăzi cumpărarea, în asociere cu municipiul Sfântu Gheorghe, a complexului hotelier Bodoc situat în municipiul Sfântu Gheorghe.

Potrivit proiectului de hotărâre postat pe site-ul Consiliului Judeţean Covasna, preţul de vânzare a imobilelor care fac parte din complex este de 1.078.000 euro, din care cota parte a judeţului Covasna este de 539.000 euro.

În expunerea de motive, preşedintele CJ Covasna, Tamas Sandor, subliniază că achiziţionarea complexului hotelier s-ar face în proprietatea privată a judeţului Covasna şi a municipiului Sfântu Gheorghe în cote de câte 1/2 părţi.

Consiliul Judeţean Covasna a aprobat în luna mai iniţierea demersurilor necesare cumpărării, în asociere cu municipiul Sfântu Gheorghe, prin negociere directă, a complexului hotelier Bodoc din municipiul Sfântu Gheorghe, aflat în proprietatea Societăţii Comerciale ”Oltul” S.A. Sfântu Gheorghe.

Lucrările de modernizare a hotelului Bodoc au fost începute în 2007, dar nu au fost finalizate nici până în prezent, iar acum nu se lucrează deloc.

Complexul Bodoc este format dintr-un hotel de 2 stele, un restaurant, un bar de zi şi este situat în centrul oraşului Sfântu Gheorghe. Hotelul dispune de opt camere single, 57 camere duble şi opt apartamente.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
domokos peter, 28 iulie 2011
Complexul Bodoc este format dintr-un hotel de 2 stele, un restaurant, un bar de zi... Dupa parerea mea complexul Bodoc este doar o cladire despre care cu greu se poate spune ca e, cel mult, in citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.