ACTUALITATE 28 mai 2024

Prefectul mută, pentru o zi, audiențele la Întorsura Buzăului

de Iulia Drăghici - Taraș | 583 vizualizări

Prefectul județului Covasna, Ráduly István, continuă seria audiențelor în teritoriu. În 6 iunie, acesta se va întâlni cu locuitorii zonei Buzaielor, la Primăria din Întorsura Buzăului. 

Într-o conferință de presă recentă, reprezentantul guvernului în teritoriu a subliniat că este important ca oamenii să apeleze la această șansă de a evita un drum la Sfântu Gheorghe, pentru că în cazul în care numărul celor care merg la audiențe este foarte mic sau zero, eforturile și resursele folosite pentru acest demers sunt irosite. 

Pierdem timp, combustibil și așa mai departe. Nu aș vrea să spun că nu merită să merg la Baraolt, de exemplu, sau la Întorsura Buzăului, pentru un singur om, că pentru mine fiecare om este foarte important, dar rolul și importanța acestei deplasări din partea mea este să îi ajut pe cetățeni. Trebuie să fie un beneficiu adevărat pentru aceștia. Altfel, o să sistăm și nu o să mai mergem în orașe”, a transmis prefectul. 

Cei care doresc să se înscrie în audiență, trebuie, așadar, să sune la 0267-315444.

Scopul acestor întâlniri organizate prin rotație în fiecare oraș din județ este de a facilita comunicarea cu cetățenii și de a fi mai aproape de problemele acestora, pentru că nu toți au posibilitatea să ajungă la Sfântu Gheorghe în audiență, spunea prefectul în 2021, când a inițiat demersul.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.