ACTUALITATE 19 septembrie 2013

PP-DD, din nou alături de popor

de Székely Emőke | 164 vizualizări

Filiala Covasna a Partidului Poporului strânge ajutoare pentru sinistraţii inundaţiilor de săptămâna trecută

Președintele organizației județene a PP-DD Covasna, Ioan Huntai, face un apel către locuitorii din municipiul Sfântu Gheorghe și din județul Covasna să îmbrățișeze inițiativa președintelui fondator Dan Diaconescu, a președintelui Simona Alice Man, a prim-vicepreședintelui Diana Voiculescu și a secretarului general Liviu Neagu, care împreună cu mai mulți membri ai partidului s-au deplasat în zonele afectate de inundații, însoțiți de un convoi de 6 camioane cuprinzând alimente, îmbrăcăminte, pături și saltele.

În acest sens, organizația județeană Covasna a deschis începând de vineri, 20 septembrie, două centre de colectare a ajutoarelor în municipiul Sfântu Gheorghe: în fața magazinului Șugaș și la sediul PP-DD Covasna din strada 1 Decembrie 1918 nr. 67, unde pot dona atât îmbrăcăminte, pături, rechizite, cât și produse alimentare. Centre similare se deschid în toate localitățile din județul Covasna unde PP-DD are organizații locale. Programul centrelor de colectare este zilnic între orele 9-18. Cei care sunt interesați de donații financiare, le pot face prin contul RO81 BRDE 426S V604 4190 4260 deschis la Banca Română de Dezvoltare (BRD).

„Avem obligația morală cu toții să fim aproape de suferința semenilor noștri, prilej prin care putem demonstra fiecare cât de buni cetățeni suntem. Pe această cale rog personal toate organizațiile județene și organizația municipală să ni se alăture în această campanie umanitară” – a declarat președintele PP-DD Covasna, Ioan Huntai.

Distribuie articolul:  
|

Anunțuri

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Doboi Maria, 21 septembrie 2013
avem nevoie de mai multa propaganda!!!!!!!!!!!! forta pp-dd
Eugen, 20 septembrie 2013
Toate organizatiile judetene? Poate din judet. Poate ne dati si numele la,, mai multi membri de partid" Sa-i apreciem si noi pentru ce n-au facut dar vor sa faca. Propaganda si propaganda. Sa aveti cu citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.