ACTUALITATE 28 decembrie 2011

Poliţiştii covăsneni, spiriduşii lui Moş Crăciun

de Covasna Media | 35 vizualizări

Prin mijloace specifice, informativ-operative, poliţiştii covăsneni au aflat că anul acesta Moş Crăciun este în criză… de timp.

Pentru că populaţia Terrei este în continuă creştere, Moş Crăciun face din ce în ce mai greu faţă solicitărilor din fişa postului din noaptea de Ajun. Unde mai pui că nici Moşul nu întinereşte…

De aceea, Moş Crăciun a hotărât să delege unele atribuţii către spiriduşi selecţionaţi cu grijă în toată lumea. Poliţiştii covăsneni au avut privilegiul de a fi aleşi şi anul acesta de Moş în echipa de spiriduşi.

La instructaj, Moş Crăciun le-a cerut tuturor spiriduşilor să se documenteze în legătură cu fiecare copil. Să afle dacă a fost cuminte, dacă a mâncat ce trebuie ca să crească sănătos şi voinic, dacă a dormit, dacă a învăţat şi a ascultat peste an.

Astfel, poliţiştii s-au dus la Centrul de Zi nr. 1 şi la Centrul Maternal din Sf. Gheorghe, s-au interesat dacă au fost cuminţi peste an copiii care sunt îngrijiţi acolo, dacă au învăţat, dacă au ascultat de educatoare. Pentru că răspunsurile au fost pozitive, toţi copiii fiind în general cuminţi, poliţiştii, spiriduşii Moşului, le-au lăsat copiilor de grădiniţă în timp ce dormeau câte un pachet cu dulciuri şi fructe.

Copiii mai mari nu dormeau, ei au primit cadourile de la spiriduşi şi au promis că şi la anul vor fi cuminţi, că vor asculta şi vor învăţa pentru ca Moşul să vină cu daruri şi la Crăciunul următor.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.