ACTUALITATE 27 martie 2012

Poliţiştii caută o minoră plecată de la spital

de Mediafax | 51 vizualizări

Poliţiştii caută o adolescentă de 14 ani care a fugit de la secţia de Neuropsihiatrie Infantilă din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Covasna, după ce a forţat grilajul de la geamul camerei în care era internată, ea fiind dată în urmărire naţională, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Covasna, Buzsi Andrea, a anunţat, luni, că dispeceratul instituţiei a fost sesizat, la sfârşitul săptămânii trecute, de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) "Dr. Fogolyan Kristof" - Secţia Neuropsihiatrie Infantilă din Sfântu Gheorghe, că o fată în vârstă de 14 ani, internată pentru investigaţii, a fugit din spital.

În urma investigaţiilor s-a stabilit că adolescenta a forţat grilajul de la geamul camerei unde era internată şi a coborât în grădina policlinicii de stomatologie, de pe strada Spitalului, a explicat Buzsi Andrea.

Potrivit sursei citate, fata, care are 1,65 metri înălţime, părul blond, ochi căprui şi constituţie astenică, purta, la momentul dispariţiei, blugi de culoare albastră, bluză de culoare neagră, vestă de fâş neagră şi pantofi sport de culoare portocalie.

Buzsi a adăugat că adolescenta a plecat, în repetate rânduri, din diverse centre de ocrotire a minorilor din judeţul Covasna, fiind găsită de fiecare dată în municipiul Braşov.

Poliţiştii au dat-o în urmărire la nivel naţional.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.