ACTUALITATE 11 februarie 2011

Poliţiştii au prins doi tineri care au furat cabluri telefonice

de Covasna Media | 43 vizualizări
Prejudiciul produs companiei de telefonie se ridică la 2.000 de euro Poliţiştii din Reci, în colaborare cu cei din Boroşneul Mare, au reuşit să identifice autorii unui furt de cabluri telefonice, la numai câteva ore după comiterea infracţiunii. Este vorba despre doi fraţi din Boroşneul Mare, M. Attila şi M. Lorand, de 28 respectiv 26 de ani, care în noaptea de 8 spre 9 februarie au sustras aproximativ 250 de metri de cablu din cupru de pe nişte stâlpi situaţi pe marginea Drumului Judeţean 112 B

Prejudiciul produs companiei de telefonie se ridică la 2.000 de euro

Poliţiştii din Reci, în colaborare cu cei din Boroşneul Mare, au reuşit să identifice autorii unui furt de cabluri telefonice, la numai câteva ore după comiterea infracţiunii. Este vorba despre doi fraţi din Boroşneul Mare, M. Attila şi M. Lorand, de 28 respectiv 26 de ani, care în noaptea de 8 spre 9 februarie au sustras aproximativ 250 de metri de cablu din cupru de pe nişte stâlpi situaţi pe marginea Drumului Judeţean 112 B, ce face legătura între localităţile Aninoasa şi Boroşneul Mare. Oamenii legii au fost conduşi la domiciliul suspecţilor de către câinele de serviciu pe care aceştia l-au folosit pentru prelucrarea urmelor de miros.

Prejudiciul estimat pe care M. Attila şi M. Lorand l-au produs societăţii de telefonie căreia aparţineau cablurile se ridică la circa 2.000 de euro. Cei doi sunt cercetaţi acum, în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi furt calificat.

Biroul de presă al I.P.J. Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.