ACTUALITATE 29 noiembrie 2019

Podul de pe strada Gábor Áron va fi reabilitat

de Daniela Luca | 3225 vizualizări

Sub pasajului rutier va fi amenajată o parcare 

Autoritățile locale au anunțat că podul situat pe strada cu sens unic, Gábor Áron, care asigură accesul către sensul giratoriu, va intra în reabilitare. Proiectul de Hotărâre privind aprobarea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenții pentru acest obiectiv de investiții a fost aprobat joi, 28 noiembrie, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Sfântu Gheorghe. 

„Podul de la capătul străzii Gábor Áron ne propunem să îl reabilităm. Acum acesta prezintă o stare avansată de degradare și defecțiuni majore. Grinzile principale sunt izbite de vehiculele mari. Betonul este degradat la parapete, de asemenea partea de trotuare va trebui reabilitată. Valoarea investiției ar fi de 2.168.050 de lei, care ar cuprinde reabilitarea podului, precum și amenajarea unei parcări de 18 locuri sub pod”, a spus în cadrul ședinței Antal Árpád. 

În ceea ce privește data la care vor începe lucrările, edilul a specificat că „Expresia «în curând» trebuie interpretată conform realităților românești, dar eu totuși sper că în curând vom putea să începem această reamenajare”. 

În plus, conform proiectului, se vor efectua lucrări la rampele de acces și la iluminatul arhitectural inclus în parapetele pietonale. Finanțarea pentru reabilitarea podului va fi asigurată din Bugetul Local. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.