ACTUALITATE 7 iunie 2017

Podium după podium pentru dansatorii de la Palatul Copiilor

de Iulia Drăghici - Taraș | 1319 vizualizări

Dansatorii Palatului Copiilor din Sfântu Gheorghe au participat la sfârșitul de săptămână trecut la două competiții naționale importante și s-au întors acasă de fiecare dată cu premii importante. Formațiile Dancing Dolls, One Beat și No Limit au convins juriile de la concursurile „Tărâmul dansului” din Botoșani și „Copilărie în pași de dans” din Ploiești că merită să fie cât mai sus pe podium.

La competiția de la Botoșani, Dancing Dolls a luat locul II atât la categoria Urban, cât și la Fantezie, pentru grupa de vârstă „copii”, iar One Beat a reușit să obțină un loc II și un loc III la aceleași categorii, dar la grupa de vârstă „seniori”. Jurizarea în cadrul acestui concurs s-a făcut în funcție de punctajele obținute de participanți.

De la Ploiești, dansatorii din Sfântu Gheorghe s-au întors cu cele mai mari premii. Atât la categoria Dans modern, cât și la categoria Fantezie, Dancing Dolls a luat locurile I la grupa de vârstă I–IV. Formația No Limit, care a participat la grupa de vârstă V–VIII, a venit acasă de asemenea cu două locuri I la aceleași categorii, Dans modern și Fantezie.

„La Botoșani a fost o experiență frumoasă, atât pentru că ne-a plăcut orașul, dar și pentru că deși ne-au încadrat la categoria Urban, care este foarte grea și am avut un juriu sever și adversari foarte buni, am reușit totuși să obținem rezultate foarte bune. La concursul de la Ploiești nu am fost pentru prima dată și știam cum e, doar că anul acesta s-a desfășurat în aer liber și a fost mult mai interesant. Din cele 15 dansuri care s-au prezentat pe scenă, noi am luat locul I cu ambele echipe, așa că suntem foarte mulțumiți. În plus, am avut și un public numeros. Juriul a făcut chiar și o filmare despre noi și ne-a aplaudat la sfârșit”, ne-a spus profesoara Palatului Copiilor din Sfântu Gheorghe, Molnár Enikő.

Aceasta a mai precizat că cele două concursuri au fost ultimele din acest sezon, dar că dansatorii Palatului Copiilor din Sfântu Gheorghe vor mai putea fi văzuți vara aceasta la câteva spectacole la care au fost invitați.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.