ACTUALITATE 20 aprilie 2021

Plata taxelor online, metoda prin care Întorsura Buzăului își propune să economisească bani

de David Leonard Bularca | 1348 vizualizări

 

În bugetul local pentru anul 2021 este prevăzută implementarea programului „City On”, prin care autoritățile spun că vor economisi bani, pentru că vor trimite online corespondența cetățenilor. Prin acest mod, nu vor mai plăti hârtia și serviciile poștale. Conform edilului, costul programului este 5.000 de lei. 

„Așa cum v-am spus, dorim să cumpărăm un program informatic, City On se numește. Prin acest program, fiecare contribuabil are un cont personal, declarăm adresă de mail. Va primi corespondența, așa cum ați votat săptămâna trecută (n. red. consilierii), în format electronic. Nu ne mai costă să dăm 6-7.000 de lei la poștă pentru a trimite recomandate. Prin acest program fiecare își poate vedea tot patrimoniul și, bineînțeles, pot face plățile în format electronic. Acest program costă 5.000 de lei. Este în curs de implementare, de achiziție”, a spus Raul Urdă în dezbaterea publică, organizată de primărie miercuri, 14 aprilie a.c.. 

Bugetul local al orașului Întorsura Buzăului pentru acest an este de 24,8 milioane de lei. Realizarea trotuarelor și a parcărilor sunt printre cele mai importante proiecte prevăzute în buget, după cum am scris în știrea zilei de luni, 19 aprilie a.c., în articolul Întorsura Buzăului: trotuare și parcări, printre investițiile vedetă din bugetul pe 2021

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.