ACTUALITATE 9 mai 2016

Pilotul covăsnean Szabó Csongor se pregătește de Raliul Aradului

de Iulia Drăghici - Taraș | 312 vizualizări

Pilotul de raliu din Covasna, Szabó Csongor, și copilotul său, Robert Maior, vor lua startul la Raliul Aradului. A treia etapă a Campionatului Naţional de Raliuri „Dunlop” se va desfăşura în perioada 13-14 mai. Obiectivul lor este de a obţine a treia victorie consecutivă, după începutul excelent de sezon.

„Plecăm spre Arad cu acelaşi obiectiv: să ne impunem pe probele speciale şi să obţinem, din nou, maximul de puncte. Am reuşit două victorii în acest sezon, aşa că suntem foarte optimişti şi sperăm să avem un ritm care să ne mulţumească”, a declarat Szabó Csongor.

Raliul Aradului 2016 se desfăşoară pe un total de 137 de kilometri cronometraţi, grupaţi în 11 probe speciale de macadam în zona Arad - Lipova, „regina” raliului, „Nadas”, având o lungime de 21,7 kilometri. Recunoaşterile raliului încep miercuri după-masă, în timp ce startul festiv al raliului va avea loc joi, începând cu ora 21, în faţa Primăriei Arad, acolo unde spectatorii sunt aşteptaţi pentru a povesti cu echipajele, pentru a primi autografe de la piloţi şi copiloţi şi de a-i aplauda pe podiumul de start. Testele oficiale ale Raliului Aradului se vor desfăşura vineri dimineaţa, între orele 8 şi 11:30, lângă localitatea Chesint, acolo unde echipajele vor efectua ultimele ajustări şi reglaje înaintea startului. „Sperăm ca fanii să fie în număr cât mai mare pe probele de lângă Arad, dar şi pe superspeciala din centrul oraşului! Vă aşteptăm, o să aveţi parte de spectacol!”, a transmis Szabó Csongor.

„Csongor Szabó şi Robert Maior au început perfect sezonul 2016 al Campionatului Naţional de Raliuri „Dunlop”: echipajul s-a impus pe probele de asfalt de la Tess Rally Braşov şi la Raliul Sibiului, reuşind să obţină maximul de puncte în cadrul clasei 9 şi al Swift Sport Cup la cele două raliuri. Astfel, Csongor şi Robert conduc în ambele clasamente şi pleacă cu prima şansă la următoarea etapă din 2016, Raliul Aradului, acolo unde Csongor s-a impus şi în 2015”, scrie în comunicatul de presă transmis de echipa pilotului din judeţul Covasna.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.