ACTUALITATE 29 noiembrie 2021

Peste 520.000 de lei de la municipiul Sfântu Gheorghe pentru Spitalul Județean

de Iulia Drăghici - Taraș | 1113 vizualizări

Consiliul Județean Covasna a aprobat în ședința de joi, 25 noiembrie, o nouă rectificare bugetară care privește Spitalul Județean. De această dată, este vorba despre o sumă de 523.000 de lei, bani oferiți de municipiul Sfântu Gheorghe. 

Acum am majorat bugetul spitalului cu suma de 523.000 de lei, provenită de la Municipiul Sfântu Gheorghe, din care se finanțează achiziționarea unui tocător și sterilizator al deșeurilor periculoase, amenajarea curții de deșeuri, și achiziționarea de containere pentru extinderea modulului de urgență”, a declarat președintele Consiliului Județean Covasna, Tamás Sándor.

În ultimii 5 ani, Municipiul Sfântu Gheorghe a sprijinit Spitalul Județean de Urgență „Dr. Fogolyán Kristóf” cu o sumă totală de 1,37 milioane de lei, a mai informat CJ Covasna. 

Cu acest sprijin financiar am reușit să asigurăm iluminarea și asfaltarea curții spitalului, am realizat rețeaua de apă și canalizare pentru locuințele de serviciu”, a explicat Tamás Sándor. 

Rectificarea de buget şi problemele legate de patrimoniu și de organizare au fost cele mai importante teme ale ședinței Consiliul Județean Covasna, întrunit joi, 25 noiembrie, în ședință organizată online din cauza situației epidemiologice.

Foto: Kocsis-B. János

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.