ACTUALITATE 30 decembrie 2019

Peste 40 de intervenţii ale pompierilor covăsneni, în minivacanţa de Crăciun

de Iulia Drăghici - Taraș | 1827 vizualizări

Pompierii şi paramedicii covăsneni au fost solicitaţi să intervină în ultimele zile la nu mai puţin de 43 de solicitări medicale, dintre care 2 accidente rutiere şi 1 incendiu. Tot în această minivacanţă, s-a transmis un mesaj de avertizare a populației prin sistemul Ro-Alert, privind prezenţa unui urs în localitatea Leţ.

Pichetul de Pompieri Intorsura Buzăului a fost solicitat să intervină, în prima zi de Crăciun, la un incendiu izbucnit la acoperişul unei case din comuna Vama Buzăului, jud. Braşov. În urma intervenţiei pompierilor pagubele au fost minore, aproximativ 2 mp din acoperişul casei, iar cauza probabilă a incendiului o reprezintă coşul de fum amplasat necorespunzător sau neprotejate termic faţă de materialele combustibile.

Alarma pompierilor din Întorsura Buzăului a sunat şi în data de 28 decembrie, târziu în noapte, când un autoturism a plonjat în albia râului Buzău, în apropierea subunităţii de pompieri. Pompierii şi paramedicii SMURD au asistat medical două persoane care au reuşit să iasă singure din autoturism, au deconectat bornele de la acumulator acestuia şi au asigurat măsurile specifice de apărare împotriva incendiilor.

Trei ore mai târziu, pompierii din cadrul Secției de Pompieri Târgu Secuiesc au intervenit la un accident rutier produs pe  DJ 121,  în zona localităţii Zăbala. În acest caz, din cele 4 persoane implicate în eveniment, 1 a fost transportata la spital pentru investigaţii amanunţite, iar 3 au refuzat examinarea medicală şi transportul la unitatea de primiri urgenţe.

Sursa: COMPARTIMENTUL  INFORMARE ŞI  RELAŢII  PUBLICE.

Sursa foto: ISU Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.