ACTUALITATE 30 august 2021

Peste 30 de camere de supraveghere vor fi montate pe toată raza Orașului Întorsura Buzăului

de David Leonard Bularca | 2793 vizualizări

Care este termenul dat de autorități pentru instalarea acestora

Primăria și Consiliul Local al Orașului Întorsura Buzăului își propun să monteze camere de supraveghere în mai multe zone importante din oraș. Primarul, Raul Urdă, a spus săptămâna trecută, în timpul ședinței pe care au avut-o aleșii locali, faptul că în viitor vor fi montate astfel de dispozitive încă de la intrarea în localitate, până la ieșire. 

„Vor fi instalate pentru protecția cetățenilor, pentru siguranța bunurilor comunitare, ale noastre. Vor fi 29 de camere în tot orașul împrăștiate. Pe toate străzile, în toate intersecțiile principale, treceri de pietoni. După ce definitivăm insulele verzi (n. red. locurile unde duc locuitorii din oraș gunoiul), vom instala și acolo cinci camere. În total vom avea 34 de camere în tot orașul. Astăzi (n. red. joia trecută) Consiliul Local a aprobat tema și nota de proiectare, urmează să achiziționăm proiectul și lucrarea se va face în cât mai scurt timp, până la finalul anului, căci am vrea să intre în bugetul din acest an”, a declarat, pentru Observatorul de Covasna, edilul Raul Urdă.

Recent, nevoia camerelor de luat vederi a fost sesizată și de cetățeni, online, după ce o persoană a făcut o postare prin intermediul Facebook în care se vedea dezordinea de la o pubelă de gunoi din centrul orașului. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.