ACTUALITATE 24 februarie 2021

Bărbat bănuit că a furat bani din încasări, reținut de polițiști

de Daniela Luca | 1809 vizualizări

Un bărbat în vârstă de 25 de ani a fost reținut de polițiștii covăsneni pentru 24 de ore, într-un caz în care este bănuit de furt calificat în formă continuată. Acesta ar fi pătruns pe geam în interiorul unui punct de lucru al unui operator economic din Sfântu Gheorghe și ar fi sustras sume de bani provenite din încasări.

„La data de 16.02.2021, polițiștii au fost sesizați despre faptul că în zilele de 14.02.2021 și 15.02.2021, o persoană necunoscută a pătruns în același mod, și anume prin forțarea geamului, în interiorul unui punct de lucru aparținând unui operator economic din municipiul Sfântu Gheorghe, de unde a sustras o sumă de bani, provenită din încasări. Prejudiciul reclamat este în valoare de 1.040 lei. În urma desfășurării unui complex de activități investigative, polițiștii au identificat un tânăr de 25 ani bănuit de săvârșirea infracțiunii”, transmite IPJ Covasna.

Polițiștii au efectuat marți o percheziție domiciliară la locuința bărbatului bănuit de furt. Față de acesta s-a dispus reținerea pe o perioadă de 24 ore, după care va fi prezentat organelor judiciare competente pentru luarea de măsuri legale. 

IPJ Covasna informează totodată că măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore este o măsură preventivă reglementată de Codul de Procedură Penală și nu poate înfrânge principiul prezumției de nevinovăție.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.