ACTUALITATE 14 ianuarie 2019

„Peripeții nocturne”, încheiate în arest pentru un bărbat de 36 de ani

de Iulia Drăghici - Taraș | 910 vizualizări

În noaptea de sâmbătă spre duminică, polițiștii din Târgu Secuiesc au intervenit pentru aplanarea unui conflict iscat în incinta unui bar din oraș, iar un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore, pentru comiterea mai multor infracțiuni.

În jurul orei 03:40, polițiștii au fost sesizați, printr-un apel prin numărul unic de urgență 112, despre faptul că o persoană provoacă scandal în incinta unui local. Ajunși la fața locului, oamenii legii l-au identificat pe scandalagiu, un bărbat de 36 de ani, aflat în stare de ebrietate, care a devenit recalcitrant la vederea polițiștilor, fiind necesară încătușarea acestuia.

Din primele verificări efectuate de polițiști s-a stabilit că cel în cauză ar fi provocat scandal în interiorul localului și ar fi gresat personalul de serviciu, având asupra sa un briceag, după care ar fi ieșit din bar și ar fi distrus luneta unui autoturism aflat în zonă.

Polițiștii l-au imobilizat pe cel în cauză și l-au condus la sediu pentru continuarea verificărilor. După ce a părăsit sediul poliției, bărbatul a considerat că ar trebui să lase și o „atenție”, așa că a smuls un indicator rutier pe care l-a abandonat în curtea poliției.

Pentru „aventurile” sale ilegale bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, lovire și alte violențe, port fără drept de obiecte periculoase și distrugere.

COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE

Agent principal de poliție

TOLVAJ-MARIN NICOLETA

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.