ACTUALITATE 17 februarie 2010

Patru restaurante fac reduceri în „Joia mâncatului“

de Covasna Media | 229 vizualizări
17feb2010-mancarePatru restaurante din Sfântu-Gheorghe – Park, Tribel, Kolcza şi Ganesa – fac mâine reduceri de jumătate de preţ la unele meniuri, pentru a atrage un număr cât mai mare de oameni dornici să ia o masă mai ieftină. Preşedintele Asociaţiei Unităţilor Hoteliere şi Restaurante Sfântu-Gheorghe, Kovacs Istvan, a afirmat că în această iniţiativă s-au implicat patru restaurante – Park, Tribel, Ganesa şi Kolcza, iar de la

17feb2010-mancarePatru restaurante din Sfântu-Gheorghe – Park, Tribel, Kolcza şi Ganesa – fac mâine reduceri de jumătate de preţ la unele meniuri, pentru a atrage un număr cât mai mare de oameni dornici să ia o masă mai ieftină.

Preşedintele Asociaţiei Unităţilor Hoteliere şi Restaurante Sfântu-Gheorghe, Kovacs Istvan, a afirmat că în această iniţiativă s-au implicat patru restaurante – Park, Tribel, Ganesa şi Kolcza, iar de la caz la caz fiecare a decis dacă oferă meniul fix de la prânz la jumătate de preţ sau bufetul suedez seara.

„La noi la Park meniul fix va costa mâine 6 lei în loc de 12, iar seara oferim bufetul suedez cu 25 de lei în loc de 50.

Restul fiecare decide cum vrea. Interesul este ca şi cei cu bani mai puţini să aibă curaj să intre în restaurante, să se obişnuiască. Cu 6 lei nu găteşti acasă un meniu întreg”, a spus Kovacs. (A.S.)

Teme articol: restaurant mancare reduceri
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.