ACTUALITATE 1 mai 2017

Participanții de la Curtea Tinerilor au donat pentru școala din Comandău

de Iulia Drăghici - Taraș | 1613 vizualizări

Tombola organizată de Asociațiile Ecou, pentru Comunitate și Hárit, în perioada 28–30 aprilie, la Curtea Tinerilor din cadrul Zilelor Sfântu Gheorghe, a adunat 430 de lei. Banii vor ajunge în cel mai scurt timp la Asociația Pro Comandău, cu scopul reconstrucției școlii din localitate, care, la începutul anului a fost distrusă de un incendiu.

Trei din cei 43 de participanți la tombolă au fost desemnați câștigători duminică seara prin tragere la sorți. Marele premiu a fost o invitație la festivalul Electric Castel, iar locurile II și III au câștigat câte o invitație la Vibe Feszt din Târgu Mureș, respectiv SIC Feszt.

Don Quijote, prietenul copiilor din Comandău

curtea tinerilor 2017Tombola de la Curtea Tinerilor a fost încă un pas, din multe câte au fost și câte vor mai fi, în direcția construirii unei instituții de învățământ moderne pentru elevii din Comandău.

Asociaţia de Tineret „Ecou” din Sfântu Gheorghe, dar și Opera Comică pentru Copii din Bucureşti s-au alăturat oficial în luna martie campaniei „Le dăm şcoala înapoi”.

Astfel, baletul „Don Quijote” al Operei Comice pentru Copii din Bucureşti, interpretat pe muzica lui Ludwig Minkus, după romanul lui Miguel de Cervantes, ajunge în reşedinţa judeţului nostru în 25 mai. Evenimentul va avea loc pe scena mare a Teatrului „Tamási Áron” de la ora 17:30. Preţul unui bilet este de 25 de lei, iar acestea pot fi achiziţionate de la Biroul de Organizare Evenimente din centrul oraşului Sfântu Gheorghe, de luni până joi între orele 09:00 – 16:00 şi vineri între orele 9:00 – 13:00.

„Le dăm şcoala înapoi” – tot mai puternică alături de parteneri de nădejde

Pe lângă cei menționați anterior, în rândul partenerilor care sprijină cauza #ledămşcoalaînapoi se numără şi celebra Gaşcă Zurli, care în februarie a susținut două spectacole caritabile la Sfântu Gheorghe, cu peste 600 de participanți, dar şi Bartok Árpád (Servint SRL), Berszány Tibor (Bertis), Kovács István (Best Western Hotel Park), pilotul Szabó Csongor şi alţii.

Pentru reconstrucţia şcolii din Comandău, care a fost distrusă de un incendiu, sunt necesari 800.000 de euro, însă doar puţin peste 26.000 de euro s-au strâns până în acest moment, drept pentru care este cu atât mai importantă participarea dumneavoastră la spectacolele și activitățile organizate cu scopul strângerii de fonduri.

Cei care nu pot să ajungă la evenimente, dar vor să se alăture campaniei, pot să facă acest lucru prin donații în conturile Asociaţiei Pro Comandău: RON: RO10BTRLRONCRT0288651301, EUR: RO57BTRLEURCRT0288651301, HUF: RO70BTRLHUFCRT0288651301, CUI: 34385327, COD CLIENT: 2886513. Donatorii de peste hotare au la dispoziție și următorul cod SWIFT: BTRLRO22.

Pentru a rămâne la curent cu toate informațiile privind desfășurarea campaniei, vă invităm să vă alăturați paginilor de Facebook „Le dăm școala înapoi” (#ledamscoalainapoi) şi Observatorul de Covasna – CovasnaMedia.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.