ACTUALITATE 6 octombrie 2020

Parcul auto al jandarmilor covăsneni, înnoit cu 9 autospeciale

de Iulia Drăghici - Taraș | 1218 vizualizări

Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Covasna a primit în dotare nouă autospeciale de intervenții: patru Dacia Logan și cinci Dacia Duster, informează instituția. Mașinile sunt inscripționate cu noul model de design.  

„Începând cu luna septembrie 2020, în dotarea Jandarmeriei Covasna au intrat patru autospeciale Dacia Logan și cinci autospeciale Dacia Duster, care vor îmbunătăți parcul auto și vor asigura intervenția operativă a jandarmilor covăsneni. 

Autospecialele urmează a fi folosite de către jandarmii covăsneni în misiuni de patrulare și intervenție, fiind distribuite structurilor operative, fie că vorbim de posturile de jandarmi montane din stațiunile Șugaș Băi și Covasna, fie de structurile de ordine publică din municipiile Sfântu Gheorghe și Târgu Secuiesc. 

Aceste autoturisme au fost achiziționate în baza programului de reînnoire a parcului auto al Ministerului Afacerilor Interne și sunt dotate cu mijloace de semnalizare specifice și sunt inscripționate. 

Modul de inscripționare este nou adoptat la nivelul Jandarmeriei Române, pentru a oferi o mai mare vizibilitate, designul actual al noilor autospeciale care au intrat în dotarea Jandarmeriei Române, fiind realizat de colegul nostru, plutonier major Daniel Oprea de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Ilfov, absolvent al Universității Naționale de Arte din București - Facultatea de Arte Plastice. 

Utilizarea acestor noi autoturisme la nivelul unității de către structurile operative va contribui la o scădere a timpilor de reacție în cazul intervențiilor la misiunile specifice și la solicitările cetățenilor adresate prin S.N.U.A.U. 112”, arată un comunicat de presă al IJJ Covasna. 

Astfel de autospeciale au intrat în dotarea structurilor de jandarmerie de pe întreg teritoriul țării. 

Sursa foto: Facebook/ Inspectoratul de Jandarmi Județean Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.