ACTUALITATE 6 aprilie 2014

Orbán-Barra Gábor ţinteşte Cartea Recordurilor de zilele orașului

de Székely Emőke | 147 vizualizări

Orban Barra Gabor aprilie 2014 - 2

Evenimentul va avea loc sâmbătă 3 mai de la ora 19 pe scena Autoliv, în deschiderea concertului Connect-R

Anul trecut i-am ținut pumnii și l-am votat în timpul Zilelor Sfântu Gheorghe pentru a ajunge printre cei mai buni concurenți ai emisiunii „Românii au talent”, iar anul acesta cel mai cunoscut sportiv de trial bike din oraș, Orbán-Barra Gábor, va fi din nou figură activă a festivalului. Acesta va încerca să doboare două recorduri Guinness, totul în fața publicului.

„Voi încerca să bat recordul la mersul în spate cu bicicleta și recordul la sărituri pe o singură roată. Primul îi aparține momentan unui american, care a reușit să meargă 18,18 metri cu spatele, cel de al doilea îi aparține unui italian, care a sărit de 240 de ori pe o roată” – ne-a declarat sportivul legitimat la Tușnad Cycling Team.

Evenimentul va avea loc sâmbătă 3 mai de la ora 19 pe scena Autoliv, în deschiderea concertului Connect-R. Gabi speră că publicul va fi prezent și îl va susține, pentru că la cea de a doua încercare plănuiește ca oamenii să numere cu voce tare împreună cu el.

Ideea i-a venit în urmă cu ceva timp, iar scopul este acela de a se face cunoscut. „O fac pentru viitorul meu. Poate că având aceste recorduri altfel se vor uita la mine în Statele Unite ale Americii, de exemplu” – spune sportivul.

Întreaga operațiune va fi filmată după un scenariu bine definit, certificat de notar și un reprezentant al administrației publice, iar filmul va fi trimis apoi la oficialii Guinness pentru certificare. „Ar fi costat prea mult ca să vină cineva de la Guinness Book la Sfântu Gheorghe, așadar am decis să urmăm această cale de certificare” – afirmă Orbán-Barra Gábor.

Tot în cadrul Zilelor Sfântu Gheorghe, dar duminică va avea loc un concurs demonstrativ de trial bike. Experiența anilor trecuți arată că întrecerea este pe placul publicului, câteva sute de persoane s-au adunat în fiecare an să vadă cascadoriile pe două roți.

Sportivul din Sfântu Gheorghe este multiplu campion național la trial bike, iar scopul lui este acela de a fi recunoscut și apreciat pentru munca pe care o depune.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.