ACTUALITATE 11 septembrie 2012

Obiectiv atins la Mondialul de Trial

de Székely Emőke | 55 vizualizări

Lipsa unui tricou oficial era să îi coste pe Orbán-Barra Gábor și Pásztor Csaba Attila participarea la Campionatul Mondial din Austria.

Orbán-Barra Gábor și Pásztor Csaba Attila au fost primii sportivi români din istorie care au reprezentat România la Campionatul Mondial de Trial. În loc de sprijin însă, au primit o palmă grea, care era să îi coste participarea la competiția din Austria. Cei doi și-au îndeplinit obiectivul, s-au clasat în primii 30 din lume, dar nepăsarea Federației Române de Ciclism le-a lăsat un gust amar.

„Federația Română de Ciclism nu ne-a pus la dispoziție echipamentul necesar pentru participarea în concurs. Noi nu am avut tricouri oficiale, cum au avut toți participanții, ceea ce era să ne coste scump. Până la urmă am fost nevoiți să improvizăm. Eu am avut un tricou tricolor pe care l-am primit atunci când am devenit campion național, pe care l-am scos din vitrină și l-am purtat pentru că numai acela a fost acceptat de către arbitri. Attila a trebuit să acopere logourile sponsorilor de pe tricoul pe care l-a avut și astfel într-un final a fost acceptat și el. Concursul în sine a fost bun, deși puteam să obțin o clasare mai bună. Adevărul e că nici cei mai buni nu se mulțumesc cu ceea ce fac, întotdeauna vor mai mult. Așa sunt și eu, dar cu toate acestea obiectivul a fost atins, am terminat între primii 30 din lume” – spune Orbán-Barra Gábor.

Cei doi sportivi din Sfântu Gheorghe pot spune că s-au întors de la Campionatul Mondial din Austria cu fruntea sus, după ce s-au clasat pe locul 26 – Orbán-Barra Gábor, respectiv 27 Pásztor Csaba Attila.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.