ACTUALITATE 23 octombrie 2019

O zi dedicată câinilor, la o cafenea din Sfântu Gheorghe

de Daniela Luca | 1262 vizualizări

La eveniment vor fi prezente patrupedele adoptate și proprietarii acestora 

Câinii vor fi în centrul atenției duminică, 27 octombrie, la cafeneaua Szimpla din reședința de județ. Evenimentul „DOGtober”, aflat la a patra ediție, este deschis tuturor stăpânilor de căței care vor să învețe mai multe despre animalul lor de companie, dar și celor care vor să adopte, dar încă stau pe gânduri. Publicul va avea ocazia să discute cu reprezentanții Asociației Chinologice Județeane Covasna și cu proprietarul unui hotel pentru căței. 

La întâlnirea din weekend, subiectul central va fi câinele și modalitățile de îngrijire a acestuia. Începând cu ora 12:00 va avea loc o masă rotundă unde reprezentanții Asociației Chinologice din județul Covasna își vor prezenta principalele obiective și activitatea. 

„La discuție se va alătura și domnul Béres Sándor, membru al asociației, și împreună vor răspunde la toate întrebările legate de creșterea câinilor, educație, socializare, și tot ceea ce înseamnă viața de zi cu zi a proprietarilor de câini”, au scris organizatorii pe Facebook.

La ora 13:00 pe scenă va fi realizată tradiționala fotografie de grup cu toți participanții și cățeii acestora, iar de la 13:30 Béres Sándor, proprietarul Beres Dog Hotel - spațiu de cazare pentru patrupede, va vorbi despre acest serviciu inedit. 

La eveniment sunt invitați și proprietarii cățeilor adoptați. Aceștia le vor împărtăși celor prezenți din experiența lor și despre ce i-a determinat să facă această alegere. 

„Având în vedere firea pofticioasă a prietenilor noștri patrupezi, în loc de tocăniță vom face compot de gutui. Rugăm stăpânii să nu aducă la eveniment câini în călduri, bolnavi sau agresivi, respectiv să asigure curățenia după animăluțele preferate. Așteptăm cu drag toți oaspeții cu două și cu patru picioare”, au mai specificat organizatorii. 

Intrarea la „DOGtober”, evenimentul de duminică, 27 octombrie, este liberă. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.