ACTUALITATE 13 august 2021

O nouă serie de controale pe linie rutieră, la Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 2094 vizualizări

Viteza rămâne principalul motiv de amendă 

Polițiștii covăsneni de la rutieră au fost din nou pe drum, pentru un nou control cu scop de prevenție al accidentelor. Acțiunea de joi s-a derulat la intrarea în municipiul Sfântu Gheorghe. S-a lăsat și ea cu amenzi, în valoare de aproape 3.500 de lei, majoritatea acordate pentru nerespectarea regimului de viteză. 

Astăzi, 12 august a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier și ai Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe au efectuat o acțiune cu caracter preventiv în municipiul Sfântu Gheorghe, pe strada Lt. Păiș David, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră cu accent pe depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză instituit pe sectorul respectiv de drum.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 3480 de lei, dintre care 12 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză. 

De asemenea, a fost reținut un certificat de înmatriculare”, arată informarea trimisă joi de IPJ Covasna. 

Polițiștii rutieri au fost și miercuri prezenți pe teren, într-o acțiune organizată pe DN11, pe raza județelor Covasna și Brașov. În câteva ore, valoarea amenzilor se ridica la aproape 27.000 de lei. Din 49 de sancțiuni, 45 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Polițiștii anunță și că activitățile pentru prevenirea accidentelor și combaterea încălcării prevederilor legislației privind circulația pe drumurile publice continuă. Scopul acestora este reducerea numărului de victime din accidente rutiere produse pe fondul conducerii sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor stupefiante și impunerea respectării legii.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.