ACTUALITATE 14 noiembrie 2016

O nouă medalie de aur pentru Incze Kriszta

de Sever Ioan Miu | 496 vizualizări

Sportiva CSM Sfântu Gheorghe Incze Kriszta a obținut o nouă medalie de aur în acest weekend, în timp ce altă luptătoare CSM, Keresztes Beata, a venit acasă cu o medalie de argint.

„În perioada 11-13 noiembrie a avut loc la Reșița finala Campionatelor Naționale de Lupte Libere U 23 (...). În urma rezultatelor, Incze Kriszta a devenit campioană națională la U23, categoria 63 de kilograme. De asemenea, cealaltă sportivă, Keresztes Beata, a obținut medalia de argint și titlul de vicecampioană națională, la categoria 69 de kilograme”, ne-a declarat președintele CSM Sfântu Gheorghe, George Carcadia. Totodată, luptătorul CSM Feher Csongor „a ocupat locul V la 75 de kilograme, iar Vitalyos Alpar a obținut tot locul V cu 95 de kilograme, pierzând finala mică în ultima secundă. Pe echipe, din 15 echipe la lupte feminin, CSM Sfântu Gheorghe a obținut locul III și medalie de bronz, după CSM Timișoara și Steaua București”, a mai spus Carcadia.

Incze Kriszta va participa la sfârșitul acestei săptămâni la Cupa Europei pe Națiuni la lupte libere, făcând parte din echipa României, alături de alte două luptătoare CSM Linguraru Mădălina și Adina Popescu.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.