ACTUALITATE 4 ianuarie 2017

O altă pârtie de schi se deschide în zona Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 4522 vizualizări

Pârtia mare de schi de la Șugaș Băi se deschide sâmbătă, 7 ianuarie de la ora 9. Aceasta are 560 de metri lungime, 76 de metri lăţime şi 150 de metri diferenţă de nivel, numai bună pentru schiorii care caută o pârtie de dificultate medie.

Pârtia mică s-a deschis în 16 decembrie 2016. În perioada sărbătorilor, circa 200 de vizitatori au schiat în fiecare zi la Şugaş Băi, informează administratorii.

Ambele pârtii „beneficiază şi de instalaţie de nocturnă, făcând astfel posibilă utilizarea pârtiilor până seara târziu. Sunt întreţinute cu ajutorul utilajelor de bătătorit zăpada, pentru a le menţine în condiţii cât mai bune de schi”, arată site-ul asociaţiei Sepsi ReKreativ. Pasionaţii sporturilor de iarnă beneficiază la Şugaş Băi şi de posibiitatea de închiriere de echipamente schi şi snowboard, dar şi de serviciile instructorilor de schi.

Programul pârtiilor intră în normal, astfel că luni până joi acestea vor fi deschise între orele 15:00-20:00, vineri între 15:00-21:00, iar sâmbăta şi duminica între orele  9:00-21:00.

În ceea ce priveşte preţurile, biletele costră 3 lei, iar abonamentele între 10 şi 50 de lei. Informaţii suplimentare sunt disponibile pe site-ul www.rekreativ.club.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.