ACTUALITATE 17 iulie 2012

Motoare turate și mașini tunate la Prejmer

de Székely Emőke | 47 vizualizări

Circuitul de la Prejmer a fost în weekend gazda celei de-a cincea etape a Campionatului Național de Drift. Sâmbătă și duminică sute de persoane au fost curioase să vadă reprezentațiile piloților în concursul unde cea mai mică greșeală poate face diferența dintre învingător și învins. Concursul propriu-zis a avut loc duminică, iar spectatorii au stat cât e ziua de lungă în soare pentru a fi participanții pasivi ai competiției.

Ionel Alexandru, un tânăr din Brașov, ne-a spus că este un pasionat al mașinilor tunate și nu ar rata pentru nimic un asemenea concurs, mai ales că este organizat aproape de Brașov. El a venit împreună cu prietenii, au stat la o friptură și o bere, în timp ce priveau către pista unde concurenții își făceau treaba.

Mașina de drift nu este nici ea de orice fel, piloții spun că investesc câteva mii de euro pentru a avea o mașină de competiții. Nu este de neglijat nici faptul că într-un weekend de drift un pilot are nevoie de câteva perechi bune de cauciucuri, acestea deteriorându-se foarte repede pe timpul manevrelor specifice de drift.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.