ACTUALITATE 22 noiembrie 2011

Moş Crăciun vine cu daruri de la Poşta Română

de Covasna Media | 38 vizualizări

Compania Naţională Poşta Română a acţionat constant şi a fost un partener stabil în organizarea unor acţiuni de ajutorare a copiilor orfani, precum şi a acelora care provin din familii defavorizate ori cu mare risc social. În acest context, Poşta Română organizează şi anul acesta, în perioada 14 noiembrie – 16 decembrie, campania naţională „Moş Crăciun vine cu daruri de la Poşta Română” prin care se urmăreşte colectarea de jucării şi jocuri educative pentru a fi dăruite şi a aduce, astfel, un zâmbet pe chipul copiilor încercaţi.

Colectarea jucăriilor se va realiza în toate oficiile poştale urbane din ţară. Clienţii C.N. Poşta Română vor avea posibilitatea de a dona jucării sau jocuri educative şi de a fi alături, într-un gest creştinesc, de aceşti copii fără vină.

Direcţionarea cadourilor colectate se va realiza în perioada 19 – 23 decembrie în urma unei consultări la nivelul Oficiilor Judeţene de Poştă cu Inspectoratele Şcolare Judeţene şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, care vor stabili, de comun acord, şcolile speciale, grădiniţele şi casele de copii din judeţ către care se vor îndrepta donaţiile.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.