ACTUALITATE 14 noiembrie 2008

Mirona … covăsneanca ajunsă la poarta show-biz-ului american!

de Covasna Media | 742 vizualizări
Născută pe meleaguri covăsnene, o tânără care nu a încetat o clipă să viseze e pe cale să-şi lanseze primul album muzical în patria show-biz-ului, în Statele Unite. Lucrând cu profesionişti de talie mondială, Mirona aşteaptă ziua în care „Unexpected to you”, va cuceri planeta!

E născută în Sfântu-Gheorghe, dar a îndrâznit să viseze departe. A plecat în lume să-şi îndeplinească visele şi a avut curajul să atace provocări din cele mai mari. Astăzi se pregăteşte de lansarea primului ei album muzical în ţara show-biz-ului, în Statele Unite. Numele ei complet este Mirona Vişan, iar pe scenă îşi spune simplu, Mirona. A ajuns de la concerte imaginare susţinute în faţa păpuşilor-specatori când părinţii nu erau acasă, la câţiva paşi de marile scene ale lumii. Fiică de sportivi, având părinţi care au practicat hocheiul şi atletismul, Mirona a avut mereu ambiţie. A ajuns în Statele Unite mai întâi pentru studii, apoi s-a întors în „ţara tuturor viselor” pentru a deveni ceea ce americanii numesc „personal trainer”, preparator fizic personal pentru cei ce vor să fie mereu în formă şi îşi şi permit un instructor personal. Totul după câţiva ani deloc uşori de adaptare la o lume cu oameni de tot felul, unii ...

Născută pe meleaguri covăsnene, o tânără care nu a încetat o clipă să viseze e pe cale să-şi lanseze primul album muzical în patria show-biz-ului, în Statele Unite. Lucrând cu profesionişti de talie mondială, Mirona aşteaptă ziua în care „Unexpected to you”, va cuceri planeta!

Din Sfântu-Gheorghe la New York….

E născută în Sfântu-Gheorghe, dar a îndrâznit să viseze departe. A plecat în lume să-şi îndeplinească visele şi a avut curajul să atace provocări din cele mai mari. Astăzi se pregăteşte de lansarea primului ei album muzical în ţara show-biz-ului, în Statele Unite. Numele ei complet este Mirona Vişan, iar pe scenă îşi spune simplu, Mirona. A ajuns de la concerte imaginare susţinute în faţa păpuşilor-specatori când părinţii nu erau acasă, la câţiva paşi de marile scene ale lumii. Fiică de sportivi, având părinţi care au practicat hocheiul şi atletismul, Mirona a avut mereu ambiţie. A ajuns în Statele Unite mai întâi pentru studii, apoi s-a întors în „ţara tuturor viselor” pentru a deveni ceea ce americanii numesc „personal trainer”, preparator fizic personal pentru cei ce vor să fie mereu în formă şi îşi şi permit un instructor personal. Totul după câţiva ani deloc uşori de adaptare la o lume cu oameni de tot felul, unii calzi, alţii indeferenţi, alţii chiar răutăcioşi. A învăţat câte ceva de la toţi şi mai ales că un lucru care nu te omoară, te face mai puternic. Acelaşi profesor de canto şi mentor ca al celebrului Puff Daddy....şi în curând primul album! Marea ei pasiune a rămas muzica şi Mirona a continuat să facă totul pentru a-şi încerca şansa şi în acest domeniu. A început să lucreze cu Dana Callitri, o reputată profesoară de canto şi talentată compozitoare, care a lucrat printre alţii cu DAUGHTRY, una din cele mai în vogă trupe din State. Apoi profesor şi mentor i-a devenit ANKH RA, un profesionist de prim rang care lucrează şi la aceste ore cu nume mari din piaţa muzicală, precum P Diddy, Kerry Washington, Danity Kane. După un an de canto şi multă muncă , încrezătoare în vocea ei, Mirona şi-a găsit un producător de renume, Gaettano Lattanzi, poreclit G-Man, care a fost de acord să dea viaţă primului album semant Mirona, numit Unexpected To You. De la ritmuri de dans la balade sensibile, Mirona a transpus cele mai intense trăiri ale sale, în muzică. Cariera ei e abia la început dar cu ambiţia şi motivaţia ei, totul este posibil. Mai multe detalii găsiţi pe www.covasnamedia.ro, acolo unde se află o galerie foto cu Mirona şi link-ul către site-ul ei personal.

Mini interviu Mirona

Ce înseamnă muzica pentru tine?

Muzica înseamnă totul. Imaginează-ţi o întreagă planetă fără muzică. Ar fi o planetă tristă, singură şi monotonă. Muzica este un mod de exprimare şi totodată o cale de legătură a umanităţii.

Ce artişti te inspiră?

Madonna, Mariah Carey, Beyonce, Rihanna sau Kimberley Locke.

De unde putem afla mai multe despre tine?

Pagina mea web este www.myspace.com/mironamusic. Veţi putea afla acolo tot ce se întâmplă în cariera mea şi cel mai important veţi asculta şi câteva creaţii personale. Aş dori să-i fac pe oameni să se regăsească în muzica mea, melodiile să-i motiveze şi să-i binedispună.

Daniel Şanta

Web: www.myspace.com/mironamusic

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
tasica, 14 noiembrie 2008
Sensibilitatea Ii transpare din vocea calda iar versurile sunt cele care exprima caldura unui suflet bland.Bafta si darama-i pe americani!
laura, 14 noiembrie 2008
Am ascultat o muzica de calitate si am vazut o femeie frumoasa. Poate ca asa vom invata mai multe si noi despre ce fac romanii. Stirile nu sunt doar de la ora 5, avem si tineri talentati. Iar Mirona citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.