ACTUALITATE 21 noiembrie 2017

Minori bănuiţi de comiterea unui furt, identificaţi de poliţişti

de Covasna Media | 757 vizualizări

Poliţiştii din Breţcu au reuşit, în scurt timp de la sesizare, să identifice persoanele bănuite de comiterea faptei, dar şi recuperarea prejudiciului.

Luni, 20 noiembrie 2017, administratorul unei societăţi comerciale a sesizat faptul că, în seara zilei de 18 noiembrie a.c., persoane necunoscute au pătruns în curtea societăţii şi au sustras, din interiorul a două autovehicule care aveau portierele neasigurate, două CD-Playere şi două recipiente cu combustibil şi ulei.

În urma activităţilor de cercetare întreprinse de poliţişti, făptaşii au fost identificaţi, aceştia fiind patru minori cu vârste cuprinse între 11 şi 14 ani, toţi din comună.

Prejudiciul a fost recuperat integral, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Reţinut pentru furt

În urma investigaţiilor efectuate într-o cauză privind furtul unei sume de bani, poliţiştii din Sfântu Gheorghe au identificat un bărbat bănuit de comiterea faptei.

În fapt, din cercetări a reieşit că, în seara zilei de 18 noiembrie a.c., făptaşul, un bărbat de 49 de ani, ar fi profitat de neatenţia angajatei barului în care acesta se afla şi ar fi sustras 1.793 de lei, bani aflaţi în spatele tejghelei.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de marţi să fie prezentat Judecătoriei Sfântu Gheorghe cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, pentru tragerea la răspundere a făptuitorului şi recuperarea prejudiciului.

Amplasarea radarelor la data de 22 noiembrie

 

  22.11

 

DN 2D

Tinoasa

Ojdula

Tg. Secuiesc

 

 

DN11

Sântionlunca

Breţcu

Moacşa

Cernat

Tinoasa

DN12

Coşeni

Malnaş

Micfalău

Chilieni

Bixad

Alte locaţii

Tg. Secuiesc

Covasna

Baraolt

Sf.Gheorghe

 

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

Agent principal de poliţie

Tolvaj-Marin Nicoleta

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.