ACTUALITATE 13 noiembrie 2020

VIDEO Ministrul Sănătății, într-o nouă vizită de lucru la Spitalul Județean

de Iulia Drăghici - Taraș | 2769 vizualizări

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a fost vineri, 13 noiembrie, într-o nouă vizită de lucru, a treia de la începutul pandemiei, la Spitalul Județean de Urgență din Sfântu Gheorghe. Aici s-a întâlnit și cu managerii celorlalte spitale din județ, dar și cu reprezentanții Consiliului Județean Covasna, 

Astăzi am făcut o reevaluare împreună cu autoritățile locale și județene, cu reprezentanții de spitale, a situației pandemice în județul Covasna, reevaluarea investițiilor pe care le-am văzut la sfârșitul lunii august, acest triaj care funcționează și este esențial, reevaluarea unui management integrat. De comun acord am stabilit ca și celelalte spitale să preia cazurile ușoare, pentru ca Spitalul Județean să acorde asistență medicală pentru cazurile severe și grave, în special terapie intensivă, iar aici să se poată desfășura  în continuare și activitate non-COVID”, a spus, la Sfântu Gheorghe, Nelu Tătaru.

De aici, ministrul a plecat spre Covasna, la Spitalul de Cardiologie.            

Alte declarații, în videoclipul următor, dar și în articole viitoare pe CovasnaMedia.ro și în Observatorul de Covasna de luni.

În foto și video, Nelu Tătaru, ministrul Sănătății și Tamas Sandor, președintele Consiliului Județean Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.